Stallet

Jag följde med Heidi till stallet för några timmar sen, det var mysigt jag blir alltid full av energi och motivation när jag har varit med henne. Hon är rikigt ball jag förstår inte hur hon hinner med allt. Hon pluggar, har hund som hon tävlar med, tar hand om Marina (hästen) som snart ska ha föl hon har gått över 6 veckor nu vilket innebär att varje natt kl 04.00 åker Heidi dit och kollar till henne. Heidi har nyligen skadat sitt knä också så 2 ggr i veckan åker hon till sjukgymnast! helt galet mycket, själv tycker jag att det är mycket med skola, festande, kaniner och vänner. Jag blir väldigt inspirerad av henne att hon hiner med så mycket som hon gör häftigt!



här är Heidi på dansgolvet på hennes födelsedagsfest



Marina


bra nyheter

Jag fick nyss goda nyheter den här dagen är inte bara tråkig!
jag får jobba mellan vecka 24 och 31 i sommar det bli 8 veckor underbart!! jag behöver verkligen pengarna!!

Jag sitter och pluggar och hittade en rolig bild



Den var ganska dålig men ni kan se ungefär bilden till vänster är ointressant men den högra visar hur många sockerbitar det finns i olika livsmedel i en risifrutti finns det 8st och i en snickers är det ca 20st, galet!

tisdag en dålig tisdag!

Jag e trött på telefonförsäljare, jag fick en gratis prenumeration på SvD och i lördags ringde det något äckel från tidningen och nu har han satt upp mig på prenumeration för 50.- i veckan! jag har inte dom pengarna att lägga på en tidning jag sa ju att jag inte vill starta en pren.!!!!!!!

jag vet inte heller vart jag ska bo i sommar, mamma och micke har inte plats för mina kaniner för att dom ska sitta på hela tomten kaninerna kan få 4 kompsotgaller men det är alldelles för lite! jag och mina kaniner får bo någon annanstans men vart?

skola plugg och tenta det går inte att plugga jag e trött och grinig nu!!!! gaaah ge mig motivation till den här jävla utbildningen!

jag vill bara jag vet inte vad jag vill eller jo jag vill resa bort bort bort bort bort!!!!!!

Supergratis.se

Idag har jag surfat runt på internet och jag hittade en ny gratissida http://www.supergratis.se jag har börjat samla poäng till en sån här   bilden är tagen från deras hemsida det är därför den ser ut så där. Det är en ipod touch skulle va as ballt att ha en sån!


Helgen

Helgen har varit jätte härlig!
I fredags grillade vi, jag Hanna Östen Danne och Bosse vi var hemma hos Hanna, det var jätte trevligt.


I lördags var jag och Östen uppe tidigt vi var ute i solen med kaninerna och pysslade lite vi var också en snabbis i åhus och fixade en ny taklampa! Mitt gymkort har gått ut för någon vecka sedan så jag och Östen kollade upp vad det finns att göra här i K-town och kom på att vi ville prova tennis, squash och badminton först ut var tennis vi cyklade till sprothallen det tar ca 20 min körde 1h tennis, det var skit jobbigt och jätte svårt värken jag eller Östen har provat det förut så bollarna flög hej villt inne i salen och vi sprang efter som galningar och försökte slå iväg dem men det var ändå roligt! Väl hemma så slängde vi oss i duchen och drog sen iväg hem till Ted som hade grillparty Bosse hade fixat mat till mig och Östen hon gjorde skit goda kycklingburgare och så hade vi massa massa ost och dressing och sallad på!


Idag vaknade vi vid 9 för vi hade tvättid och efter det blev den en spontan storstädning jag skrubbade ur hela klyskåpet och ugnen, dammade av hela lägenheten och pustade och fixade! Under tiden så fixade vi också ett rullskridsko band!
Redan vid 2-3 tiden så var vi klara med städ och tvätt! Vi tog en snabb kaffepaus och sen drog jag ut på vingliga ben och åkte lite rullskridskor det gick mycket bättre idag men idag hade vi också ett ballt rullskridskoband med oss i bandaren! Spellistan kan är här (spotify länk) Rullskridskopunk 

Old times

Jag har hittat lite gammla bilder



Söt össe det här var innan ett augustibuller för några år sen




Vi brukade hänga upp cyklar och göra massa andra busiga saker



Vi drack på ekbacken, det var roligt! här e Thomas



Vi spelade punk, här e Coffe



solade i gräset och gick mysiga promenader i röllingbybackar



Vi skarattade åt munspelsmannen



Och drack öl



Coffes specialité är post-it lappar han brukar klistra dom lite överallt, speciellt när öl är med i bilden.



Vi fjantade oss och hängde på röllingby



Gjorde tavlor av gammla cigarettpaket



Som sakt vi fjantade oss



Hängde i replokalen



Och fjantade oss, här e Andrea



Gick ut med Sid



fjant fjant



fotboll bruakde vi går på, det gör vi fortfarande!



vi drack ibland för mycket



Vi var bakis och hade det ofta jävligt bra! Det har vi fortfarande. jag har massa fler bilder men det får bli till senare!






Bröd & dålig film

Rubriken säger det mesta jag såg nyss Jenifer's body en otroligt dålig film!
Jag har bakat bröd också det blev jätte gott, jag slängde i lite mandlar och kummin nu är frysen full igen.

Jag har galet ont i huvudet blir nog en tidig kväll.
Jag känner mig uttråkad jag borde plugga men jag vill inte det är för mörkt för att gå ut med kaninerna och Östen tittar på hockey jag tycker inte att det är så där super kul med hockey så jag känner inte för att titta men så klart as kul om djurgården vinner och det ser så ut! Det kan bli spännande på lördag!



En bild från i sommras jag somnade på soffan hemma hos Östens mamma efter jobbet tror jag det var och Östen var snabb mer kameran. Jag vill nog sova nu!


Idag är det torsdag

Jag fick nyss mail av min föreläsare som examierade min kostregistrering som jag tjatat massor om. Jag fick U på den uppgiften och ett väldigt kostigt mail för någon vecka sen om vad jag behövde kompetera det var massa kostigt som jag inte förstod så jag kontaktade honom och idag fick jag svar han hade blandad ihop mig med någon annan så jag behöver bara ändra pyttelite saker i uppgiften! så jävla skönt jag som har haft så ont i magen och känt mig värdelös! 

Jag och östen var ute på en långprommis för ett tag sen med Zigge som är hannas hund Östen brukar passa honom ibland. 



På förmiddagen hade jag mikrobiologi jag har lärt mig att mycket matrester bör inte ätas efter två dygn men mycket mat håller längre det beror ju på vad det är för nåt! Det jag fastnat mest för är att 2 kg av vår kroppasvikt består av bakterier (dom finns i tarmen)!


 

Rullskridskor!

Jag åkte nyss rullskridskor det ägde! Jag var inte så där jätte duktig men fan va kul de va!





Vi ska göra ett blandband med rullskridskopunk som vi kan ha när vi åker rullisar!

Herriddagen


Här är lite bilder från herrmiddagen det kommer mer sen tror jag!






Bananen




Finis Hanan




Hanna hon var med i dansgruppen



Fler tjejer från dansgruppen






Sötis Ylva bakom trummorna på genrepet



Gullis Bosse!



Den var en jävligt bra kväll!

pepp!

Jag var ute i morse också 30 minuters prommis jag gick upp kl 7, det är jätte härligt att vara ute. Om två månader är det juni och sommaren börjar jag borde ju kunna tappa några kilon tills dess? hoppas det annars kommer jag hålla till i vassen den här sommaren! 
Idag börjar jag 10.15 i skolan med mera mikrobiologi det är jätte svårt jag får ont i magen bara jag tänker på att vi snart ska ha tenta.
Jag tror att min mp3 börjar vakna till liv igen hoppas det, jag saknar den när jag är ute fågelkvitter i all ära men jag gillar rock bättre!

Våren är på rikigt nu igår låg jag ute med kaninerna på baksidan och läste i bara tjocktröja och kjol solen värmer härligt mycket, Östen sa att jag till och med hade fått lite färg i ansiktet!

Jag längar till i sommar jag vill på uteserveringar och festivaler, jag saknar konserter jag kanske ska på debaser den 1 maj DLK spelar då, det är alltid roligt med DLK dom har tydligen släppt en ny skiva som jag måste kolla upp!


Bandet 08001 är ganska roliga! kolla in dom på spotify!

Hej

Helgen flög förbi igår var jag på fest hemma hos Jenny det var trevligt lite lagom. Innan festen var jag Östen Linda och Jimmy hemma hos oss vi poppade en flaska champagne en 1,5 liters flaska jag blev tokfull på en gång, skumpa är inte att leka med!

Jag är ganska stolt över mig själv just nu sitter Östen och äter chips och dricker cola men jag har inte ens rört ett enda litet chips, men å andra sidan så beror det på att jag har ätit massa strunt flera dagar i rad det har bara blivit så när det legat hemma och skräpat då blir det att man äter. I morgon ska jag börja träna igen!

Jag har fått en termometer av pappa den är skit bra, jag kollade temperaturen på vatten när det kokade 99 grader var det. Jag bakade bröd också och tog ut det ur ugnen på 96 grader det blev prefekt!
Dagens ordvits, eftersom att jag bakade bröd idag och människor omkring mig har tjatat om hur bakis dom är, har därför blivit att "idag är jag en bakis" haha för att jag bakade bröd! Hysteriskt!

 

Bilder


Bilder var länge sen! Här kommer några!






Vi var i kyrkan och lyssnade på den svenska markuspassionen Christina och Stefan sjunger i kören. Här är Östen Badanka och Bossebajsbus.




På väg hem mot Sthlm vi väntar på bussen, visst ser jag stark ut!



Östen ser ganska svag ut!




Bosse kom efter oss, vi trodde nästan att hon skulle missa bussen. men här är hon!




Väl hemma hade jag och Andrea en dundermysig dag i sthlm här är vi på mariaberget och tog en kaffepaus.



Mamma och Micke mina finisar!



Här är våra tatueringar som betyder syskonkärlek




Linus världens bästa kissemums



jag och Mehrsad, han är nog en av dom snällaste människorna jag vet!



Iggy pop hemma hos farmor och farfar.




Nu är vi tillbaka i skåne! Lydia Alicia jag Iggy och Östen tog ut våran lilla weber och grillade korv och majskolvar. Jätta härlig och mysig dag. 



Finaste pappan i en tuff keps med öronlappar!

Dagen efter

Vi spelade i går det var grymt kul!
Det gick jätte bra!! tack tjejer Ylva Hanan och Bosse och Östen också så klart!
Det är tråkigt att det är slut nu, men vi har pratat om att fortsätta det är väldigt synd att bosse ska flytta. Men Östen är ju gammal basist, så det löser sig allt!

Nu sitter jag faktiskt och lyssnar på coca, roligt jag har så många minnen till musiken! Allt från att jag var barn och var med i replokalen på mc klubben och dansade med lillasyster Andrea vi åt chips spelade biljard och kollade på hjärnkontoret andrea åt potatis chips och jag åt sowercream medans live punk musik spelades!
Jag minns lukten av bensin öl svett och pappa mårten ostron och winberg.
Jag får också minnen av svåra tonår och så blir jag väldigt ledsen av massa dumma minnen som väcks, framförallt av saknad och av kännslan att inte räcka till, att inte vara tillräckligt var det nu var jag ville va.




Skåne

Ja
Vatt
imon

Nycklen
Articklen
Cyklen
Gafflen
Axlen
Djuglen
Trösklen
Stolen
Solen
Pallen
kattlen
Fulllen

Okej jag spårade ut lite men asså skånelandspråket e ju galet! hihi men jag gillar er små galningar!

FITTA

Jag pallar inte längre............


Idag är det Måndag

Våran föreläsare kom inte idag! jippi!! hihi det blev en dag på stan med världens bästa Bosse i stället.
Jag fick ett par nya zebrarandiga tygskor, en ny klänning, en ny kofta och en jätte fin stor rosring! Vi tog en fika också, på Darins då var även Össe med oss, gott kaffe!
Jag provade också en bikini för första gången det här året, inte kul! Jag blev helt depprimerad inne i provrummet ser inte fram emot sommarens badsäsong!
Nu SKA jag börja ta tag i träningen ordentligt, springa, karate, dans what ever! men nu måste det bli ändring så min självkänsla någon gång kan bli lite bättre!
Repet går i alla fall skit grymt jävla bajs bra! Och på kemitentan fick jag 44,5 poäng och VG gränsen var 49 synd var ända ganska nära VG.

Nu ska jag sova!

Har haft en lång dag. med rep rep och rep.
På kvällen blev det hårfärgning anisktsmask nagelpyssel och låtskriveri med Östen!
Toppen kväll!!!

God natt

Rock´n´roll

Go carzy on the ride!
Thats all I have to say!

Överkörd

Jag känner mig överkörd och liten. värdelös.
Dålig eftermiddag när minnen från fredagskvällen gör sig påminda, jag brukar få bakisångest.
Inte för att de hänt något super dåligt så är jag nästan alltid ångestfylld och besviken. Töntigt ja vet.
Men jag blir konstant överkörd av idiotfåglar som Bosse säger, jag går på det varje gång. jag blir gång på gång sårad på samma sätt....

Snart ska jag gå och köpa hårfärg sen ska jag och Östen till Bosse och äta popcorn och ligga på luftmadrassen!

Jag gillar social distortion speciellt idag.



Redovisningen gick bra, klart den gjorde!
Nu vill jag sova och sova och stänga av mobilen och inte få dåligt samvete av att tiden går.........

Vardag...

Jag har inte så mycket att skriva om. Skolan rullar på i morgon har vi redovisning och efter det blir det klassfest med brännboll och grillning!
Pappa Lydia Alicia och iggy är här i kristianstad på besök, dom bor hos farmor och farfar. Igår var dom hemma hos mig och Östen vi åkte till stan och sen tog vi ut grillen och satte oss ute och grillade korv och majskolvar, gott! vi hade också med oss bandaren fylld med punk! Stark öl...behöver jag ens säga att vi drack öl också?

Just nu så är det bara plugg och rep på schemat, jag längar till gymmet och stallet jag ska fråga heidi om jag får följa med nästa vecka.

Jag funderar på att börja på karate eller taekwondo, jag behöver röra på mig!

ååååhh snart så fort jag har en ledig eftermiddag så ska jag och Östen ut och åka rullskridskor!!


Tillbaka i K-town

Tillbaka igen, jag måste faktiskt säga att det är superskönt!
Det har nästan bara varit jobbigt hemma, jag har mest blivit sårad och ledsen av mina vänner. Jag har några kompisar här i skåne som också flyttat hit långt bortifrån vi har disskuterat lite och tror att vännerna hemma inte förstår hur otroligt mycket det betyder att komma hem och äntligen få träffa alla, jag tror inte att dom förstår hur ensam och bakom man känner sig när dom inte vill, ja menar jag har inte varit hemma på 4 månader och nu när jag kom hem så var det inte många som ville ses, det var inte alls många som verkade bry sig. Men det är bara att lära sig av det, jag ska inte åka hem med så stora förväntningar utan koncentrera mig på det allra viktigaste, familjen!

Tack Andrea för allt stöd! hur skulle jag kunna klara mig utan dig?! <3

Hemma

Jag sitter just nu i mamma och mickes nya soffa och pluggar lite, så himla mysigt att vara hemma!
Jag känner mig lycklig just nu, min lilla syster Andrea sitter bervid hon kollar på Leagaly Blond Anton springer runt och visslar, mobilen piper med jämna mellanrum, micke pysslar i köket snart kommer mamma hem och jag ska laga middag till alla.

RSS 2.0