Tralalalalal

Tentan klar!
Jag är stolt över mig själv! Det gick bra jag klarade skräcktentan och jag lever och känner mig så underbart härligt lättad.
Jag sitter i soffan och behöver inte direkt göra nåt speciellt, just nu jag äter naturgodis och har precis gjort klart alla påskpresenter om en stund ska jag packa för i morgon bär det av hem till stockholm-åkersberga!
I kväll ska vi repa ska bli kul att vråla och rocka lite, det var länge sen nu.







Här e Östen och Zenkert som gör spanska-stolen ifall att någon undrar hur man gör!




Sunday bloody sunday



Här e östen på våg till åhus förra veckan i påsarna ligger det tvätt, smutstvätt vi ska lånta tvättmaskinen hos farmor och farfar för dom bygger om våran!

Egentligen är det så att (som vanligt) så borde jag plugga men jag vill inte så jag lägger upp lite tokiga bilder itsället!



Här e kemi anteckningar....



Vi gjorde pasta pici



Jag fick öl av östen, en jätte stor flaska!



I skolan har jag lärt mig att man ska lukta först






Smaka sen



Bosse drack rosé vin



Sen kom jag hem efter en trevlig kväll hos Christina och Joel. Dom firade två år som gifta! Vi gjorde vegansk bearneisesås till dom!  
hoppas dom gillar den!





Så här ungefär skulle nog Östen se ut om han skulle varit glamrock singer!
Det är tur att han inte är det!

Ut och gå igen!

Nu ska jag börja med morgonpromenader igen! jag trottsar töttheten och tar mig upp och ut, väl ute så är det riktigt härligt!

Igår lagade vi mat i skolan jag tog lite bilder.



Pasta al forno con pomodori e mozzarella




Vegansk baljburgare med vinbärsgele



Helstekt fransyska med polentaterrin och balsamicosky



Vi arbetar just nu men "projektmetropol" vi ska ge meny förslag till lunchrestaurangen metropol.
Jag måste visa en till rätt som jag lagade hemma i förra helgen. Den var så grymt god!!!




Lax Rydberg


Som vanligt

Det är nog det här jag skriver mest om, omotivation!
Kemi tenta snart känns tungt, jävligt tungt!
Jag kan inte plugga vill och orkar inte börja jag vill till stallet eller pussas med mina kaniner eller bara spela musik och dansa......jag är trött på att tvångsplugga. Fan vad mycket lättare det var på gymnasiet.

Östen ska börja måla på våra väggar med vattenfärg, det ska bli kul!



Dress code: Tuffa kepor från HM


6 månader!

Idag har jag och Östen varit rökfria i ett halvår!
jag har inte tagit ett bloss på 6 månader!


Men jag känner mig ungefär såhär idag...Usch vad helgen gått fort!

...

Jag skriver dikter texter och musik. Jag hittade den här den har varit ute på bloggen förut för länge länge sen det är nog en av mina favoriter

Ensam Igen
Väggarna är återigen kala likt ett avskalat hjärta från kärlek hat och gråt

Tom igen
Jag är utgrävd på känsla för vad som är viktigt
Dränker mitt ego i vin
Förbannad på mannen
Mannen vars eländiga hjärtan stökar omkring i mitt liv

Lämna mig


Kanske

Jag mår bättre nu...Jag var ute och gick i morse och lyssnade på stiff, nu känns det mycket bättre.
Jag tror att mycket handlar om att jag känner att jag inte rör mig tillräckligt, jag behöver träna det är skit svårt att ta sig iväg till gymmet ensam och det är ingen som vill följa med mig.
Men jag mår bättre efter en skön prommenad. Jag menar ja ni förstår ju varför jag inte mår bra av att inte röra mig...det måste vara många som känner igen den ångesten


Jag vet att ni ljuger

Falsk fejk fel vidrigt.
Jag är sä jävla trött jag orkar inte jag går under det fungerar inte jag trivs inte längre jag vill bara bort bort bort... Det är tråkigt att det är så här det är mycket som händer men ändå inte, det känns som att så många har försvunnit som att många bara är borta.





Drömmar

Jag och Josefin var i en stor taxfree liknande affär, vi var på bottenplan och letade och letade efter någonting att köpa tillslut förstod vi att det vi sökte kanske fanns en våning upp.
Vi virrade runt ett tag till och hittade tillsist en hiss. Hissen var av gammal mögligt träslag botten var en gammal bucklig masonitskiva som det blivit massa hål i. Hissen hängde i ihoptvinnade lianer och sidoväggarna var i korgliknande matarial. Hissen hade alltså inte något tak utan bara ett "staket" runt om. Under hissen var det ett mörkt bottenlöst hål, runt omkring så var marken i sten.
Vi klev på den vinglande hissen jag gick på först. Jag greps av panik bitar från golvet föll ner i mörkret och hissen dinglade i knarrande lianer. Josefin var koollugn och bara ryckta på axlarna. Jag försökte ta mig av hissen jag gick till kanten och satte fötterna på utsidan av hissen höll mig fast i lianerna och försökte nå marken för att kunna ta mig av. Det gick inte hissen vinglade och jag nådde inte marken. Josefin vaknade till greps av panik hon grep tag i mig och klättrade upp på min rygg hissen vinglade ännu mer. Ett butiksbiträde kom hon skrek hon sa nej, nej, nej vad gör ni? och hon hoppade på hissen. Jag hörde henne skrika och prata men stängde allt ljud ute, jag ville bara konsentrera mig på att nå kanten. Tanten försökte ta sig av hissen igen men i samma stund som hon hoppar mot kanten vinglar Josefin till på min rygg vi tappar balansen och hissen gungar till, tanten ramlar ner i mörkret med ett skrik!
Vi forstatte att vingla, jag når inte kanten, - Josefin, vi måste gå av en i taget det går inte du måste släppa mig! Josefin gick sakta av min rygg hon skriker av panik är nästan tokig. Tillslut fick jag tag i marken, jag kom av hissen jag hjälpte Josefin vi tog oss över vi kom av hissen!


Söndag morgon

Helgen har varit okej, vi var ute i fredags och åt chips i lördags i dag ska vi tvätta hos farmor.
Jag är trött....


Fredakväll vi ska ut, först pizza och sen hem till Christina och Joel



God! getost rökt bog tomater rödlök tomater och färsk ruccola!



Vi spelare uno



Lördag jag och Östen hittade balla kepsar på HM

'

Jag köpte nya glasögon



Söndag morgon, jag åt tårta till frukost, bloggtrårta Josefins blogg fyllde 1år www.klistrad.blogg.se

Stressfinnar, ont i magen och tenta

Jag har en stor stressfinne på hakan den gör jätte ont och två på näsan och några som e påväg i pannan! tenta i morgon, näringslära, har pluggat galet mycket dom senaste dagarna, jag nöjer mig liksom inte med G jag måste få VG annars plågar jag mig själv hårt!
Magen gör ont ont ont! i flera dagar har det gjort ont, jag vet inte varför, magkatarr? det brukar jag ju ha...
Näe utgång i morgon hoppas att humöret blir bättre!



Läsa läsa näringslära bla bla blää blää proteiner lipider kcal vit-B12 och osmos prutt!!!, titta vilken fin tigermatta!!


Ord fobi

Jag har ordfobi ganska kraftig ordfobi faktiskt. Det finns så många fula äckliga ord här är några av min värsta, det är nog egentligen dumt av mig att lägga upp dom ni får inte retas sen!

Stjärt
Pulla
Elev
Korv
Kabel
pilla
Handpilla
Fjärt
Mutta
Kuk
Fitta


Jag kommer inte på alla.
Jag har svårt för smask ljud så smaskiga ord är jobbiga, smaskningar asså usch usch usch!! och andningar när folk andas högt när man sitter på lektion eller kollar på TV eller pluggar ibland blir jag galen! Och snor är nog bland det äckligaste som finns!
blää för vissa ord hur tänkte dom egentligen, dom som nu bestämmde och kom på dom här orden?!




Alice in wonderland



Jag såg Alice in wonderland igår! den var så himla bra, Johnny Depp alltså jag är så kär i honom han är så galet snygg i alla filmer han gör. Den ända filmen han har gjort som jag inte gillar är Edward scissorhands den är jätte läskig!
Dagen igår, jag var hemma hela förmiddagen och pluggade har snart skrivit klart papret om kostregistrering. Vid halv fem tog jag och Josefin bussen till gymmet och körde ett pass core och efter det poweryoga, det var tufft men skönt. Efter det åt vi på Mc donalds haha, och sedan bio med massa snören och djungelvrål gotte!!

Bra dag! Se Alice in wonderland!

Marlboro red





 


Ciggaretterna har i många år varit mig nära, i ungefär 5 år rökte jag. Men nu har jag varit fri från dom sedan 21 september 09. Det är jätte skönt, men nu med vårsolen så börjar suget sakta smyga sig på.
Jag var och handlade igår på netto och när jag stod i kassan så tittade jag upp och en stor vägg med cigaretter hängde över kassörskan. Solen brände utanför asfalten var torr och på vissa ställen såg jag grönt gräs sticka fram under tung snö. Det var första gången jag sen jag slutade röka som jag kände stort behov av att köpa ett paket.
Men jag stod självklart emot, jag har snart varit rökfri i ett halvår, inte ett bloss på sex månader....inte värt att sabba det nu. Jag vill aldrig mer röka, och jag tycker att Marlborospöket i min kropp ska försvinna förgott.





2 mars -10

Det är mycket skola nu, snart har vi tenta och på måndag har vi inlämning. Men det går inge bra jag vill inte plugga jag har ingen motivation, i stället blir jag stressad och deppig, jag ska ialla fall plugga i dag med Bosse i skolan hoppas jag får nåt gjort då!

Snart kommer mina finaste Andrea http://andreameda.blogg.se/ och Coffe http://www.symp.se/.
Dom kommer på torsdag, då ska jag laga lasagne, och stannar till söndag. På fredag ska vi på inflyttningsfets hos Linda och Hanan och grilla tänkte vi göra, de e gott.
På lördagen så vill vi gå på bio vi får se vad det går på kosmorama, dom visar väl typ en film om dagen. Kristianstad är en lite plutt stad.




Mina snyggingar på hard rock café när Andrea fyllde 18. Det var faktiskt också första gången mamma micke anton jasmin OCH pappa lydia alicia vad i samma rum allihopa. Med andra ord familjen på pappas sida och familjen på mammas sida var i samma rum vid samma bord, det känndes lite tokigt.

Vår

Vintern har varit lång i år. Det har varit massa massa snö, men nu är våren påväg det känns i hela kroppen. Igår (söndag) så var jag och Östen först på gymmet och sen åkte vi till Åhus för att kolla till farmor och farfars hus dom är ute och reser i Europa  med husbilen.
Det var soligt ute och asfalten började torka och det droppade och rann i gatubrunnarna av smält snö.







Idag var jag ute och sprang på morgonen det var inte lika roligt väder som igår men motivationen är på topp. Det är blött ute stora vattenpölar och det regnar! snart är snön borta!
På nyheterna sa metrologen att det ska bli sol och plusgrader i morgon och på onsdag!

RSS 2.0